46424_660_370

Съвременното място и роля на алтернативните способи за разрешаване на спорове – между традицията и актуалната правна уредба в България и държавите-членки на Европейския съюз

Поканата за участие в научната конференция на тема "Съвременното място и роля на алтернативните способи за разрешаване на спорове - между традицията и актуалната правна уредба в България и държавите-членки на Европейския съюз" ще откриете тук: Покана

Заявката за участие можете да изтеглите също от тук: Заявка за участие

 
atab-logo

Председателят на Асоциацията на търговските арбитражи Красимир Димитров пред „Труд“: Фалшивите арбитражи са класическа измама.

Законодателни промени, които да регулират по – добре арбитражните съдилища у нас, подготвят от Асоциацията на търговските арбитражи в България (АТАБ). Целта е да се изчистят празнините, които експертите по право откриват в сегашната нормативна база. Каква е практиката, натрупана през последните години у нас в арбитражното производство и защо често фирмите избират да уреждат възникналите спорове в извънсъдебно споразумение – може да научите в интервюто на Биляна Веселинова с председателя на АТАБ доц. д-р Красимир Димитров за в. „Труд“.
Председателят на Асоциацията на търговските арбитражи Красимир Димитров пред „Труд“: Фалшивите арбитражи са класическа измама.